Shipping, Delivery & Returns

Shipping & delivery 
Producten van Pièrre Augustin hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, we streven er naar om je bestelling op het aangegeven verzendadres binnen deze periode te bezorgen. Heb je een spoedbestelling en heb jij jou producten zo snel mogelijk nodig? Mail dan naar pierreaugustinstore@hotmail.com en wie weet kunnen we wat voor je regelen!

Retourneren
Producten besteld bij Pièrre Augustin kunnen geruild worden binnen de retourperiode van 14 dagen, de retourkosten zijn voor eigen rekening en bedragen €3,95.

  • Stuur het product terug in de originele verpakking
  • Retouren kan alleen mits de  items ongedragen zijn
  • Vul het retourformulier in en stop deze bij je retourzending (downloaden onder aan de pagina)
  • Je ontvangt de waarde van de teruggestuurde items binnen 14 dagen terug op je rekening.
  • Mocht de maat toch niet goed zitten adviseren we je om de zending terug te sturen en een mail te sturen naar pierreaugustinstore@hotmail.com, dan kijken we samen wat de juiste maat voor je is en wordt er gratis een nieuwe set naar je opgestuurd in de juiste maat. (Vermeld duidelijk in de mail dat je je bestelling wilt ruilen.)

Wanneer het geretourneerde product beschadigd, gebruikt, incompleet of niet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen zijn wij niet verplicht de producten aan te nemen.

Let op: het is jouw verantwoordelijkheid dat de retour in goede orde bij ons wordt bezorgd. Bewaar daarom goed het verzendbewijs met track & trace nummer totdat je retour is afgehandeld.

Je kunt je retour zending sturen naar het volgende adres als de retoursticker niet bij de bestelling zat:
Albert Verweylaan 71, 1422 TN 
Uithoorn, Nederland

OPENINGSTIJDEN
Maandag – vrijdag: 09.00 – 17.00 uur

TELEFONISCH
06-22751508

E-MAIL 
Pierreaugustinstore@hotmail.com